Melding fra den Galaktiske Føderasjonen

Dette er del 1 av i alt 9 videoer med kanalisert materiale fra Den Galaktiske Føderasjonen av Lys fra Pleiadene. Science Fiction vil nok mange hevde, god humor sier andre, men hva sier du? Døm selv, men forsøk å holde et åpent sinn og ikke avfei det før du har gitt deg selv sjansen til å se alt ferdig. Så kan du eventuelt gå til skritt for å undersøke supplerende informasjon som finnes mange steder på nettet, og gjøre deg opp din egen mening.

Versjon med NORSK TEKST:
http://www.youtube.com/777alaje?gl=DE&hl=de#p/c/BD73CFC98403B656/0/zIEDAgBObvM

Stikkord:

2 svar til “Melding fra den Galaktiske Føderasjonen”

  1. Anton sier:

    Bare som en liten advarsel til dem som ikke har hørt så mye om dette før; det finnes kilder til feilinformasjon på nettet som er plantet med hensikt for å skape tvil og splid om blant folk om hvorvidt disse kildene kan stoles på. Vær kritisk og ikke ta alt for god fisk, men sjekk grundig det som finnes av kilder og materiale.

    Anton

  2. Caroline sier:

    Kjempe bra blogg:-) Er mye villedende info der ute.. Men du har fått med mange av de ekte sannhetene!!! <3

Skriv et svar